niski-ceni

24ч.  София, ул. Цар Шишман 15

bus

 Ключарски и автоключарски услуги денонощно

Посещение по домове и офиси до 30 минути от приемане на поръчката.

За нас

Това сме ние , това е вашият майстор!

Вече 17 години ние се грижим за вашата сигурност и се стараем всеки един наш клиент да остане доволен, както от обслужването в магазина , така и от аварийните ни групи.

Можете да ползвате нашите услуги по всяко време на денонощието и да разчитате на нашият опит в сверата на ключарските услуги. Освен стандартни ключарски услуги, ви предлагаме и аварийна ключарска помощ 30 минути след вашето обаждане, независимо по кое време на денонощието, ще има ключар или автоключар, който да отстрани възникналата повреда.

Ние разбираме от работата си и разполагаме с два екипа от опитни професионални ключари, които са готови да ви съдействат денонощно 24 ч. 7 дни в седмицата.

Не се колебайте, доверете ни се, потърсете ни!

И не на последно място можем да се похвалим, с нашите цени които са едни от най-атрактивни и конкурентни на нашия пазар . Звъннете и сами се убедете!

Ние ключарите от Шишман сме член на Националният съюз на ключарите в България, което допълнително ви дава гаранция за добре сваршена работа. Старо ателие ул. Цар Иван Шишман № 15 и новият ни адрес ул. Ген.Йосиф Гурко № 9